Garázskapuk

Ipari
garázskapuk

Az Alutech ipari szekcionált kapuk biztonságos védelmet nyújtanak ipari és mezőgazdasági objektumok, raktárak és autómosók, autószalonok és tűzoltóság számára. Kapuink széles felhasználási körét a magas működési és esztétikai tulajdonságok garantálják.

Széles méretek: a kapu szélessége max. 8000 mm, magassága max. 7000 mm Egyedi ügyféligények alapján az ipari szekcionált kapuk nagyobb méretben is készíthetők.

Sokféle konstrukciós változat: Minden ingatlanhoz, annak minden sajátosságával együtt, megtaláljuk az optimális megoldást, alacsony áthidalástól, nagy belmagasságtól, ferde tetőtől, stb. függetlenül.

Üzemeltetési biztonság

a kapu alapfelszerelése olyan mechanizmusokat foglal magában, amelyek védelmet nyújtanak becsípődéssel, a kapulap lezuhanásával és vágási sérülésekkel szemben. A biztonsági mutatók megfelelnek az Európai Unió szabványainak.

Egyszerű irányítás: a kapulap súlyát egy rugós mechanizmus egyensúlyozza ki. Így az ajtók különösebb erőfeszítés nélkül nyithatók és zárhatók. Az erős automatikus rendszerek kényelmes és biztonságos irányítást biztosítanak.

Hosszú élettartam

az Alutech ipari kapuk minimális élettartama 25.000 ciklus és akár 100.000 ciklusra is növelhető.

Jó hőszigetelés

a kapuk 45 mm vastag szendvicspanelekből készülnek és a panelek között, ill. a kapu körül futó szigeteléssel vannak ellátva. A speciálisan állítható szögvas biztosítja a kapu szoros illeszkedését a nyíláshoz és kizárja a hőveszteséget.

Korrózióállóság

a kapu alapfelszerelése rozsdamentes acélból készült kapulap-elemekből, színes torziós rugókból és oldalbetétes szendvicspanelekből áll.

Lakossági
garázskapuk

Az ALUTECH szekcionált kapuknak két típusa van –
TREND és CLASSIC. Ez megkönnyíti Önnek a választást, hogy ingatlanának és lakhelye specifikus időjárási körülményeinek a legmegfelelőbb kaput válassza. Tökéletes hőszigetelési tulajdonságokkal rendelkező garázskapuink komfortos hőmérsékletet biztosítanak a házban, télen és nyáron egyaránt.

CLASSIC

A Classic kapuk panelvastagsága 45 mm, hőátbocsátási tényezőjük: 1,06 W/m2К * (ez megegyezik egy 60 cm vastag téglafaléval) Classic lakossági garázskapuk esetén: maximális nyílás szélesség: 6000 mm maximális nyílás magasság: 3085 mm

TREND

A Trend kapuk panelvastagsága 40 mm, hőátbocsátási tényezőjük: 1,35 W/m2К *(ez megegyezik egy 55 cm vastag téglafaléval) Trend lakossági garázskapuk esetén: maximális nyílás szélesség: 6000 mm maximális nyílás magasság: 3000 mm

Választható panel minták

S-bordás M-bordás L-bordás Mikrobordás Kazettás

Rugó élettartam

A standard ajtó szett felár nélkül garantálja a rugók 25 000 nyitás/zárás ciklusú élettartamát. Ez napi 4 nyitás/zárás ciklust jelent 17 éven keresztül.

Panel felület

FaerezetesSima

Biztonság

Az ALUTECH garázskapuk kiemelten biztonságosak, és a következő védelmekkel rendelkeznek: ujjbecsípődés ellen védett panelek elnyíródás és szorulás elleni védelem kapu szabálytalan mozgása elleni védelem kapulap leszakadása elleni védelem rúgótörés, vagy bowden szakadás esetén

Választható színek

RAL9016RAL9006RAL8017RAL8014RAL7016RAL6005RAL5010
RAL3004RAL1015ADS703AranytölgySötéttölgyCseresznye 
 

Erős, ellenálló bevonat

A garázskapu külső felületének poliuretán bevonata 20–25 mikron vastag, módosított poliamid részecskékkel (PUR-PA). A poliuretán bevonatot nagy kopásállóságú ipari padlók felületén használják, kiváló műszaki tulajdonságai miatt.

Egyedi lenyomat

Megvalósítjuk egyedi elképzeléseit. Rendelje meg garázskapuját egyedi grafikával! Érdeklődjön kollégáinknál