Redőnyök

KÜLSŐ Redőnyök

Az esztétika és az egyszerűség kültéri redőnyeink két különlegessége. A redőnyök kívülre vannak felszerelve, és közvetlenül az ablakok vagy tolóajtók elé süllyeszthetők.

Hatékonyabban védik otthonát a közvetlen napfénytől, mint bármely zárt redőny. A kültéri árnyékolókat mérnökök, irodai dolgozók és egyéni lakástulajdonosok dicsérik.

A redőnyök nemcsak nagyobb magánéletet és védelmet nyújtanak a hőség ellen, hanem varázst és egyéniséget is kölcsönöznek épületének.

BELSŐ Redőnyök

A belső redőnyök ügyes és elegáns alternatívát jelentenek a függönyök, külső redőnyök és egyéb ablakfüggönyök helyett otthoni vagy üzleti helyiségeiben. Tökéletesen illeszkednek az üvegbe, ami azt jelenti, hogy nem sérülnek meg, és szinte soha nem kell őket tisztítani.

Minden redőnyünkön garantáljuk nyílászáróinak hosszú távú minőségét és energiateljesítményét, így megnyugodhat, és a jövőben sem lesz gondja.

A beltéri árnyékolók a szigetelő üvegegység szerkezeti szilárdságát is megadják, biztosítva a stabilitást és kiküszöbölve a beszerelés utáni elmozdulás esélyét. Ez különösen fontos a teraszokban és duplaajtókban használt nagyobb egységeknél.

HOMLOKZAT ALATTI Redőnyök

A homlokzat alatti redőnyök abban különböznek, hogy a homlokzat alá vannak felszerelve, és a keret kívülről láthatatlan. Beépített szúnyoghálóval is felszerelhetők.

Más redőnyökhöz hasonlóan kivételes védelmet nyújtanak a napsütéssel szemben, és magánéletet biztosítanak az épületnek, valamint rendkívül elegáns és modern megjelenést kölcsönöznek terének.

Azok számára, akik szeretnék növelni a teret és minimalista hangulatot teremteni, ez egy jó lehetőség, amelyet meg kell fontolni.