ALT C43 Keretrendszer hőtörés nélkül

Termékleírás

Az ALT C43 alumínium profilrendszert belső és külső üvegezésre egyaránt tervezték, különösebb hőszigetelési követelmény nélkül. A rendszer profiljaiból és tartozékaiból a következő termékek gyárthatók:

1. Ablakok

  • egyszárnyú, billenthető, billenthető, felülre függő, befelé nyíló ablak, garatos ablakok
  • duplaszárnyú, befelé nyíló ablakok keresztrúddal
  • duplaszárnyú befelé nyíló ablakok stulp
  • csúszó (akár négy szárny az ALUTECH ALT 100 rendszerprofilokból és vasalatokból).

 

2. Ajtók

  • Egy- vagy kétlevelű;
  • Befelé és kifelé nyíló
  • küszöbértékkel vagy anélkül;
  • magas alsó keret és klasszikus ajtók
  • felső és oldalsó tömör részekkel egy keretben.

 

3. Kombinált konstrukciók (tömör válaszfalak, belépőcsoportok stb.)

Termék információ
Minimális látható keretszélesség45 mm
Minimális látható keretszélesség63,5 mm
Keretmélység43 mm
Üvegezés vastagsága24 mm-ig
Üveg rögzítési lehetőségÜvegező gyöngyprofilok segítségével
Hangszigetelés33 dBA-ig, 5-6 osztály, az IGU-tól függően
Levegőáteresztő képességA osztály a GOST 26602.2-99 szerint
Vízáteresztő képességA osztály a GOST 26602.2-99 szerint

Rendszerkiemelések

ALT C43 keretrendszer hőtörés nélkül. Az ALUTTECH ALT C43 hőtörés nélküli ablak- és ajtókeretrendszer alapprofilszélessége toknál 43 mm, szárnynál 51 mm.

A rendszer csapágyprofiljai kamrájuk szélességétől függően három méretre oszthatók: 26, 36 és 50 mm. Ez lehetővé teszi az anyag megtakarítását a különböző formájú és méretű szerkezeteknél – a kis ablakoktól a nagy homlokzatokig. A különböző szélességű profilok könnyű és nehéz töltőegységekhez is használhatók.

Minden rendszerprofil (keret, keresztléc, pinceprofil, szárny, kiegyenlítő profilok) azonos tengelykapcsoló mérettel rendelkezik a szintezéshez és a sarkok összekötéséhez.

A rendszer biztosítja a szellőzést és a nedvesség eltávolítását. A nedvességelvezető és szellőző nyílások műanyag végzáró dugókkal vannak lezárva.

ALT C43 faming rendszer hőtörés nélkül
A sarokcsomó-összeállítás profilkamrákba behelyezett fuvaros elemek préselésével történik. A sarokbetétek rögzítése csapok segítségével is lehetséges. Az összes jetnut elem egy- vagy kétkomponensű ragasztóval van rögzítve. A ragasztó használata biztosítja a csatlakozások merevségét és tömítettségét. A kereszttartó rúd csatlakoztatása megvalósítható mind csavarok, mind fúvókaelemek segítségével, melyek rögzítése vagy rögzítése önmetsző csavarokkal történik.

Az ALUTECH ALT C43 rendszer megkülönböztető tulajdonsággal rendelkezik a hasonló rendszerekhez képest. Az alsó ajtópillér profilját nem szükséges formálni. Minden további profil 90°-os szögben vágható.

Az ALUTECH ALT C43 rendszert úgy tervezték, hogy a néma és lengőszárny alsó részei pontosan ugyanúgy nézzenek ki. Nagyon fontos a vizuális észleléshez és az építési arányok fenntartásához.

ALT C43 faming rendszer hőtörés nélkül
A műanyag rögzítőelemek lehetővé teszik az ajtóküszöb egyszerű cseréjét.

Az ALUTECH ALT C43 rendszerben különböző kitöltő egységek használhatók, mint például üvegek, hőszigetelt üvegek vagy szendvicspanelek 4-24 mm vastagságban. A kitöltő egységeket speciális csapágylemezekre kell felszerelni a beépítési séma szerint. Ugyanaz a csapágylemez van beépítve a szerkezet néma részeibe, a szárnyakba és a szárnyakba. A kitöltő egységek rögzítése ALUTECH ALT VC65 üveggyöngyök segítségével történik. Az üveglapok kiválasztása a töltet vastagságától függ. Az üvegezési gyöngyök kiválasztásának módjait, jellemzőit és tömítéseiket a katalógus tartalmazza.

Ablakok

Nyitás típusai

Lehetőség van a rendszerbe különböző típusú szárnyak beépítésére. A standard eurogroove lehetővé teszi a különböző piacokon népszerű tartozékok használatát.

 

Magas nedvesség- és légellenállás.

A keret és a szárnyprofilok közötti két tömítővonal optimális nedvesség- és légellenállást biztosít. Az FRK102 középső tömítés vágása és összeillesztése a szögekben leegyszerűsödik az FRK103 gumiszög alkalmazása, amely biztosítja az ablakszerkezetek magas szigetelését.

Univerzális töltőegység rögzítés

A kitöltő egységek keret-, szárny- és keresztlécprofilokban történő rögzítésének univerzális módja lehetővé teszi, hogy azonos típusú üvegperem profilokat használjunk a különböző kitöltő egységekhez. Szabványos keresztléc profil beépítése az ablak lengő részébe is lehetséges.

Ajtók

A küszöbös rögzítés két változata

A speciális műanyag dugók készlete lehetővé teszi az „eltávolítható küszöb” használatát az ALT C43 rendszerekben. A dugók nélkül a küszöb önmetsző csavarokkal rögzíthető a kerethez. Az alsó csatlakozó profil végütközőkkel két tömítővezetéket biztosít. A magas légtömörség lehetővé teszi az ALT C43 rendszerprofilokból füstmentes ajtók gyártását.

 

Átlátszó szerkezetek és válaszfalak

A keresztléc és a keretprofilok optimális kiválasztása

Lehetőség van a megfelelő profilok kiválasztására a teljes konstrukció súlyterhelésétől függően, mivel a rendszerben különböző méretű profilok találhatók. A 45-50 mm látható szélességű keskeny profilok elérhetősége a rendszerben lehetővé teszi az épület homlokzati oldaláról megfelelő látható szélességű szerkezetek beépítését.

Erkélyek üvegezése

A rendszerből különféle toló- és lengőajtós erkélykonstrukciók készíthetők.