ALT GS106 Hőszigetelt tolóajtók

Hőszigetelt emelő-toló ablak- és ajtószerkezet ALT GS106

Az ALT GS106 rendszerből gyártott konstrukciók főbb jellemzői:

 • erő;
 • hosszú élettartam;
 • korrózió, deformáció és környezeti hatásokkal szembeni ellenállás;
 • sav-, olaj-, gáz- és ultraibolya sugárzás állóképesség;
 • ökológiai biztonság;
 • tűzbiztonság;
 • bármilyen színű vagy színkombináció konstrukciójának elkészítésének lehetősége;
 • kivitelezési lehetőség max. súlya akár 200 kg.

Az ALT GS106 hőszigetelt profilrendszer a legjobb megoldás az emelő-toló ajtó- és ablakszerkezetekhez szállodákban, éttermekben, magánlakásokban (házakban) és nyaralókban. Magas funkcionalitásának köszönhetően a rendszer a nagy falú nyílások teljesítményének széles skáláját biztosítja.

Lift&slide konstrukciók 2, 3 vagy akár 6 lappal is kivitelezhetők. Ezenkívül a csúszó és a rögzített részek kombinálhatók.

Hőszigetelt emelő és tolóajtók – új fejlesztés az ajtógyártás területén. Fő célja nem csak a bejárat funkciója, hanem egy szabványos fal cseréjének lehetősége is, mivel magas szintű behatolásvédelmet nyújt. Az ajtó magassága elérheti a 2,7 métert 200 kg tömeg mellett.

Az emelő- és tolóajtók lehetővé teszik a helyiség megvilágításának növelését és a tényleges élettér megtakarítását. Ezt az ablaktípust széles körben használják erkélyek, loggiák, teraszok és manzárd üvegezésére.

Az ALT GS106 egyedülálló funkcionalitása nyáron segít összekapcsolni a belső helyiséget a terasszal, télen megtakarítani a meleget és csodálatos megjelenést biztosít.

A rendszer jellemzői

Az ALT GS106-ban használt T-REX konstrukció a Giesse cég által kifejlesztett és szabadalmaztatott technológiával készül, és képes ellenállni bármilyen rossz időjárási viszonynak. Az analógokkal összehasonlítva az ALT GS106 biztosítja a legjobb hőszigetelő tulajdonságokat, magas hermetikusságot, lehetőséget ad nagy mennyiségű víz elvezetésére.

Asztal 1

Magas szintű hangszigetelés akár 40 dB-ig

Magas hőszigetelő tulajdonságok 0,6 m²К/Вт

Légtömörség 4. osztály

Vízzáróság legalább 900 Pa

Biztonság: 2 osztályú betörésgátló

A vasalat legfeljebb 200 kg tömegű lapokhoz használható

Az ALT GS106 rendszer profilok, tartozékok és hardverek széles választékát tartalmazza, amelyek lehetővé teszik különböző konfigurációjú és célú különböző konstrukciók gyártását:

kétféle keret – kétsínes (1. kép) és háromsínes (2. kép) – lehetővé teszi a legjobb megoldás kiválasztását bármilyen típusú nyíláshoz;

1.kép Kétsínes változat
2. kép Háromsínes változat

kétféle levél segít létrehozni egy elegáns konstrukciót felesleges vonalak nélkül és klasszikus konstrukciót egyszerű gyártási technológiával

A szárnyak teljesítményváltozatai: üveglappal vagy anélkül

Az új típusú egysínes keretprofil, amelyet kifejezetten függőleges keretekhez terveztek, esztétikus megjelenést kölcsönöz és praktikusabbá teszi az építkezést.

Az ALT GS106 rendszerben a keresztléc beágyazható üveggyöngyösen vagy anélkül. Lehetővé teszi új tervezési megoldások kidolgozását csúszó konstrukciókban.

Építési szakasz egysínes kerettel

Kiegészítők

Az ALT GS106 rendszert a Giesse cég teljes tartozéklistájával szállítja.

A Giesse tartozékok beszerelésének fő elve a modularitás. Ez az elv lehetővé teszi az optimális tartozékok kiválasztását a különböző típusú konstrukciókhoz:

 • alapváz készlet;
 • alapkészlet tolókerethez;
 • alapkészlet süket kerethez;
 • ablakgörgő készlet (80 kg-ig);
 • ajtógörgő készlet (200 kg-ig);
 • további cikkek: zárak, fogantyúk és fedőlemez.
Kiegészítők Giesse