Szúnyoghálók

PLISE Szúnyoghálók

A redőzött szúnyoghálók az önálló szúnyoghálók legújabb rendszere, és az erkélyre vagy teraszra jutó rovarok elleni védelemre szolgálnak. Pontosan méretre készültek, és garantálják a védelmet.

A redőzött szúnyogháló vezérlése csak abban hasonlít a belső redőnyökhöz, hogy vízszintes. A szúnyogháló csomagba van hajtva, és harmonikaszerűen nyílik. Nyitás és zárás kívülről és belülről is lehetséges.

A redőzött szúnyogháló minden ajtótípusra felszerelhető és nem igényel nagy helyet A szúnyogháló kerete kiváló minőségű extrudált alumíniumból készült. Ez garantálja a hosszú élettartamot, korrózióálló és nem hibás.

A szúnyogháló redős és hegesztett polipropilén szövetből készült varrással.A háló nem szakad, vízzel könnyen tisztítható.

RÖGZÍTETT Szúnyoghálók

A rögzített szúnyoghálók teljes védelmet nyújtanak a szúnyogok ellen olyan ablakoknál, ahol nincs szükség átjáróra. Közvetlenül az ablakkeretre vannak felszerelve, és ha kívánja, eltávolíthatja és visszahelyezheti őket.

Ez különösen alkalmas tisztítási célokra, vagy ha el szeretné távolítani őket, amikor nincs rájuk szüksége.A szúnyogháló kerete kiváló minőségű extrudált alumíniumból készült. Ez garantálja a hosszú élettartamot, korrózióálló és nem hajlik.

A lágyított festés vastag festékréteggel a RAL palettáról kiválasztott színben garantálja, hogy a szúnyogokat többé ne kelljen festeni. A megfelelő szín kiválasztásával tovább szépítheti otthonát.