ALT118 Könnyű elválasztó rendszer

ALT118 Könnyű elválasztó rendszer

Az ALT 118 rendszert arra tervezték, hogy világos válaszfalakat hozzon létre az öltözőkhöz, zuhanyzókhoz és WC-khez irodákban, bevásárlóközpontokban, oktatási és egyéb közintézményekben.

A válaszfalak alumínium keretből állnak, amely lehetővé teszi 16 mm vastagságú kitöltő egységek használatát. Fából laminált műanyag kitöltő egységként használható.

A rendszer 5 profilból áll moduláris fülkék gyártásához lengőajtóval vagy anélkül. Az ajtók ugyanabból a kitöltő anyagból készülnek.

A rendszer fő ötletei a funkcionalitás és a modern dizájn. Az ALT 118 profilrendszer lehetővé teszi a helytakarékosságot. Ezenkívül a rendszer fő előnye a megbízhatóság, a gazdaságos hatékonyság és az egyszerű telepítés.

Az ALT118 rendszer főbb jellemzői:

A következő tulajdonságok teszik egyedivé a könnyű elválasztó rendszert:

  • A keretprofilok látható szélessége 9,5 mm. Ez vizuális könnyedséget biztosít a konstrukciónak, elrejti a fűrészelés során esetlegesen fellépő zúzódásokat a kitöltő egységeken.
  • A keretprofilok fenékig tartó rögzítése biztosítja a minimális látható rögzítést a válaszfalszerkezeten.
  • A felső profil speciális formája biztosítja a rejtett rögzítést (1. ábra)
  • A sarokcsatlakozó profil esztétikus megjelenést kölcsönöz a szerkezetnek anélkül, hogy megnehezítené.
  • Lehetőség gazdaságos, 16 mm vastagságú kitöltő egységek beépítésére.
ábra. 1
ábra. 2
ábra. 3

Előnyök

A szerkezet megbízhatóságát és stabilitását a megerősített felső profil és a csapágyak padlóra rögzítésének lehetősége biztosítja, ezért a rendszer nem áll a 22-25 mm vastagságú kitöltő egységekkel a válaszfalak alatt.

A keretprofil magassága kétféle zsanér közül választhat: műanyag vagy acél;

A lehetséges faldőléskompenzációt a függőleges oszlopprofil magas oldalfalai határozzák meg. Ez a profil funkció lehetővé teszi a profilokba szerelhető kitöltő egységek szögének beállítását az építési összeszerelés során;

Az összes padlóegyenlőtlenséget az állítható golyóscsapágyak és csapágyak segítségével kompenzálják.