Napellenzők

Málta

Ez a napellenző típus az új belépő-kategóriás modellünk, mely filigrán felépítésével és viszonylag nagy gyárthatósági méreteivel olcsó és esztétikus megoldást kínál teraszok, erkélyek vagy üzletportálok árnyékolására.

Eltérően a hagyományos szerkezetektől, nem tartalmaz zártszelvény vázat, mindössze két univerzális konzolját kell rögzíteni, akár falra, akár mennyezetre.
Legnagyobb gyártható méret: 500 x 310 cm

Silver Plus

Klasszikus felépítésű napellenző, zártszelvény vázon, négyféle karmérettel. Szerelhető falra, mennyezetre, gerendavégre egyaránt. Ellátható extrudált alumínium védőtetővel is.

Legnagyobb gyártható méret: 530 x 250 cm

Australia

Kifejezetten teraszokhoz kialakított típus, alacsony kialakításának köszönhetően elsősorban mennyezet alá érdemes szerelni, de ugyanúgy szerelhető falra vagy gerendavégre is.

Keresztezett karos kivitelben is gyártható, így hosszú karkinyúlású de keskeny szerkezet kialakítása sem jelent akadályt. 7 m-es szélességével és 5 különböző karhosszával szinte minden helyzetben alkalmazható Legnagyobb gyártható méret: 700 x 360 cm

Bora – új teraszárnyékoló!

Ezzel a rúgós mechanizmusú árnyékolóval pillanatok alatt privát szférává változtathatjuk teraszunkat, vagy elszeparálhatjuk kertünk egy részét. A masszív aluszerkezet időtállóvá, a megbízható rúgók pedig könnyen kezelhetővé teszik. Többféle akasztási és rögzítési mechanizmus is elérhető a szerkezethez.

Jamaica

A hagyományos karos napellenzők közül a legsokoldalúbb típus, egyesíti az előbbiek összes jó tulajdonoságát. Masszív felépítésének köszönhetően akár 410 cm-es karkinyúlással is gyártható, felszerelhető védőtetővel, falra, mennyezetre, gerendavégre egyaránt.
Ha keskeny, akkor itt is alkalmazható a keresztezett karos megoldás és akár 28,7 m2-es felületben is elkészíthető. Legnagyobb gyártható méret: 700 x 410 cm

Palladio

Könnyed kivitelű de tokozott kialakítású prémium kategóriás napellenző. Télre zárt tokba tekeredik fel, így a hó és a jég nem károsíthatja a ponyvát, a karok, pedig a tok és a homlokprofil alatt, szintén csapadéktól védett helyen vannak zárt állapotban.
Időjárásnak kitett helyeken kifejezetten ajánlott ez a típus, mégis takarékos megoldást kínál a teljesen zárt Legnagyobb gyártható méret: 700 x 360 cm

Dakar

Egy kompromisszum nélküli, zárt tokos kialakítású napellenző, melynek ponyváját és karjait egyaránt a masszív tokszerkezet viseli, mely egyben a teherviselő váz szerepét is betölti.

Kompakt kialakításának és átgondolt tervezésének köszönhetően könnyű felszerelni és esztétikus kialakítása miatt hosszú időn át lehet a terasz dísze.
Legnagyobb gyártható méret: 600 x 360 cm

Italia

Ezt az árnyékolót kifejezetten üzletportálok árnyékolására, esővédlemére fejlesztették ki. Háromféle rúgós karhosszával akár 180cm-es sávot is le tud fedni 5 m-es szélességben is.
Kisebb méretben készítve pedig rúgókaros ablakárnyékolóként használható 110cm-es szélességtől. Univerzális konzoljának köszönhetően rögzíthető mind függőleges mind vízszintes felszínhez. Legnagyobb gyártható méret: 500 x 180 cm

Italia – tokozott

Ez a típus az Italiától az zárt alumínium tokban, valamint a kétféle karhosszban tér el.
Időjárásnak kitett homlokzatok esetén ideális választás ez a zárt kivitelű mégis olcsó ponyvás árnyékoló. Legnagyobb gyártható méret: 500 x 140 cm

Italia – balkon

Elsősorban zárt, vagy félig zárt erkélyek árnyékolására fejlesztett típus, mely rögzíthető állású karokkal a korláthoz feszíthető – lehetővé téve a takarást, az árnyékolást és a szellőzést egyszerre.
Legnagyobb gyártható méret: 500 x 210 cm / 70 cm-es karkinyúlással.