Screen

Refleksol 76

Minőségi vászonárnyékoló egy mindössze 76 mm-es magasságú tokban, mely akár lefutós-, akár feszítőhuzalos megvezetesé esetén is diszkrét és esztétikus megoldást kínál a külső árnyékolásra

Refleksol 103

Kiváló ár-érték arányú és sokoldalú árnyékoló, mely masszív felépítése és könnyű szerelhetősége miatt nagyobb méretű felszínek (teraszok, üvegfalak) árnyékolására is alkalmas.

Extrudált alumínium lefutóval történő szerelés esetén szélkifúvásgátló keresztlécekkel is felszerelhető.

Refleksol 125

Elegáns és kissé indusztriális megjelenésű árnyékolórenszer, melyet elsősorban függönyfalak árnyékolására fejlesztettek ki.

Kivételes előnye, hogy kevés felfogatási pontot igényel, mégis nagyteherbírású sodronyain egészen nagy méretű árnyékolók is elhelyezhetőek, akár függöleges- vagy vízszintes sorolással is.

Markisolette

Ez az árnyékoló talán a legkedveltebb és legkorszerűbb screen típus, mivel egyesíti a vászon árnyékolók és a balkon árnyékolók előnyeit, ráadásul feszített felépítése miatt nem érzékeny a huzatra és az enyhe szellőre.

Refleksol X

A Refleksol X sorozat árnyékoló olyan motorosított belső árnyékolók, melyek nyitott szerkezetüknek és légies megjelenésüknek köszönhetően rejtve de célirányosan látják el feladatukat. Elsősorban nagyobb méreteik miatt így is a helyiség hangsúlyos részeivé tudnak válni. Három fő típusuk van:

  • Refleksol XS – mely egy vékony záróléccel kerül csak diszkréten lezárva
  • Refleksol XL – rendelhető huzalos megvezetéssel is
  • Refleksol XXL -feszített huzalos megvezetése és szerkezeti felépítése miatt egészen nagy méretekben elkészíthető

Veranda

Minőségi feszített felépítésű árnyékoló, ami kiválóan egyesíti a külső árnyékolókkal szemben támasztott valamennyi igényt.

Robosztus felépítésének és tartós mechanikájának köszönhetően hosszú távon is megbízhatóan és észrevétlenül látja el feladatát, kerüljön akár télikertre, üvegházra, teraszra vagy tetőablakra.

Elsősorban kültéren szokták beépíteni, de nem ritka beltéri felhasználása sem.